CODE 200
ایزوله رنگ استخری با فناوری نانو
پوششی سرد و تک جزئی با رنگ های سفید و آبی بوده که با خواص برتر جایگزین بسیار مناسب برای سایر عایق های سنتی مانند ( قیرگونی و ایزوگام ) می باشد . این عایق قابلیت پر کردن ترکهای سطحی را داشته و با چسبندگی مناسب به سطوح و خواص آب بندی و انعطاف پذیری عالی، مانع از نشت و نفوذ رطوبت به سطوح گردیده و عمر ساختمان را افزایش می دهد . این محصول با کیفیت برتر دارای مقاومت بسیار خوبی در برابر سایش و شستشو داشته و در برابر نور خورشید ، نفوذ آب و مواد قلیایی پایداری مطلوبی دارد .
کاربرد ها
ایزولاسیون بام منازل مسکونی ، مدارس ، اماکن عمومی و دیوارها ، ایزولاسیون سقف های صنعتی کارخانه ها ، شیروانی و انبار کالا ، ایزولاسیون حرارتی سردخانه ها کانکس ها ، محفظه های کولر، ایزولاسیون یکپارچه بر روی سطوح گنبدی و شیبدار ، محافظت از عایق های قیری به کار رفته شده، ایزولاسیون سرویس های بهداشتی ، حمام ، آشپزخانه و استخر
آماده سازی سطح
1- قبل از اعمال ، سطح مورد نظر را از هرگونه آلودگی ، گرد و خاک و یا چربی تمیز نموده و نقاط سست و شکاف ها را ترمیم مینماییم .
2- قبل از اعمال نانو ایزوله ، استفاده از محصول چسب و پرایمر همه کاره اکریلیک کد 220 با قلمو یا اسپری به عنـوان پرایمـر اجباری می باشد و بعد از اعمال پرایمر سریعا وارد اجرای نانوایزوله می شویم که به ازای 1 متر مربع ، 1 الی 1/5 کیلوگرم در 2 الی 3 مرحله توسط قلمو یا کاردک اجرا می کنیم . بهترین گزینه برای طول عمر بالا این است که بعد از اعمال هر مرحله، 6 ساعت صبر نمایید. تبصره : شما می توانید جهت بدست آوردن نتیجه بهتر بعد از یک دست اجرای نانو ایزوله از توری مش فایبرگلاس استفاده کرده و دو دست دیگر را بر روی توری اجرا نمایید .
3- اعمال نانو ایزوله در دمای محيط بالاي 5 درجه سانتیگراد ، دماي سطح 3 درجه بالاتر از نقطه شبنم و رطوبت كمتر از 80% توصيه مي شود . طریقه های مصرف ، به صورت پیشنهادی بوده و مصرف کننده مسئول آزمایش نهایی قبل از استفاده می باشد.
شستشوی وسایل
پس از اتمام کار ، دستها ، ابزارآلات رنگ آمیزی یا مواد ریخته شده بر روی زمین را با آب گرم و درصورت لزوم با صابون بشویید. جهت جلوگیری از زنگ زدگی ، ابزار و تجهیزات رنگ آمیزی را با حلال و یا آب شستشو داده و فورا خشک نمائید .
نکات ایمنی و شرایط نگهداری
محتویات ظرف در محیط خشک و خنک و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری شود . از یخ زدگی محصول جلوگیری نمایید، بعد از مصرف درب ظرف را محکم ببندید ، بهترین زمان مصرف در صورت نگهداری در شرایط انبار داری مناسب تا 36 ماه پس از تاریخ تولید می باشد .